Headpieces & Flowercrowns

Handgemaakte hoofdtooien & bloemenkransen met veel details en een fijne afwerking. Prachtig om te gebruiken voor fotoshoots, shows, tentoonstellingen, bruiloften etc. 
 
De prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendingskosten. 
Er wordt gewerkt met een contract en een borg. 
Zelf ophalen en terug brengen in Dordrecht (op afspraak) behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Prijscategorie A: € 17,50
Prijscategorie B: € 27,50
Prijscategorie C: € 35,-
Prijscategorie D: € 45,-
 
Tip!
Let erop dat de kleur haar van het model waar je mee gaat werken een mooie match is met de kleur headpiece. Werk anders met pruiken en/of extensions. Extensions zijn bij mij ook te huur. Een set extensions huren i.c.m. met een headpiece kost € 27,50 ex btw.
 
Extra hulp nodig?
Wil je dat ik kom om te stylen op de set? Ik ben inzetbaar voor haarstyling op alle gebieden (avant-garde, bridal, extreme historic etc) en voor studio make-up of gelegenheidsvisagie (extreme of editorial make-up is niet mijn ding). Mijn uurprijs is € 50,- exclusief btw en reiskosten (minimale afname van 3 uur). Uiteraard neem ik dan de gewenste headpieces en extensions voor die dag kosteloos mee (max 3/4 looks voor een hele dag).
 
Prijscategorie A
 
     
 
Prijscategorie B
 
   
   
  
 
Prijscategorie C
 
  
    
 
Prijscategorie D
 
   
 
Tip!
Kijk eens naar de 'Rental Styling' Kits op FB van Monique Désar en andere designers zoals Mystic Fantasy Creations voor prachtige jurken, bodys, lingerie, headpieces en andere stylingsitems om je look compleet te maken. 
Deze vind je onderaan deze pagina of neem contact op met haar via: 06 40437277