Drive, passie & liefde

Als jong meisje uitte ik mijzelf al op een creatieve manier. Op jonge leeftijd won ik al prijzen bij plaatselijke tekenwedstrijden. Ik ontwierp jurken en sieraden op papier, mijn barbies verkleedde ik telkens weer, de haren iedere keer anders gestyled. Ik tekende en schilderde erop los! Lezen en films kijken deed ik ook graag, ik vond het heerlijk om mijzelf in een fantasiewereld te verliezen. 

Niet zo raar dus, dat het mijn grote wens was om naar de Kunst Academie te gaan. Ik droomde over het maken van kostuums, van grote kragen en kronen en koninklijke kapsels. Alleen ik kon nog geen stofje aan elkaar naaien. Ik kwam terecht op de Academie in 's-Hertogenbosch en koos voor de veilige weg; Visuele Communicatie/ Grafisch Ontwerpen en gelukkig komt dit mij nog steeds goed van pas in mijn bedrijf. Later heb ik mijn onderwijsbevoegdheid gehaald en heb ik 9 jaar lang gewerkt op een middelbare school als docent Tekenen en Beeldende Vorming.

'ID hair and make up' is voortgevloeid vanuit 'Vlecht IDee', wat weer is ontstaan door het vlechten van onze kinderen. Geweldig vond ik al die verschillende technieken en mogelijkheden. Na een omscholing tot allround hairstylist ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Na vele projecten, cursussen en ervaringen ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. De bruiden, feestgangers en modellen die ik allemaal mag verwelkomen en nog mooier mag maken. De kappers, visagisten en andere liefhebbers die ik ontmoet en mijn technieken leer. Maar ook het stuk waarin ik helemaal los kan gaan, en als designer de meest onwerkelijke, indrukwekkende en extreme hairpieces kan maken. En daarna samen met een team van creatievelingen iets unieks neerzetten in een fotoshoot of een show!

Mijn creatieve DRIVE is groot en ik hoop mezelf telkens weer te blijven verbeteren en te verbazen. Mijn PASSIE is zichtbaar in wat ik doe en ik heb een grote LIEFDE gevonden in dit prachtige vak. Ik hoop dat jullie en ik zelf hier nog lang van mogen genieten.