Training op locatie

Vanwege de vraag naar trainingen voor kleine groepjes in een eigen kapsalon kom ik ook op locatie. Want wat is er nu relaxter om precies die dingen te leren in je/jullie eigen comfortabele salon waar alle personeelsleden wat aan hebben? Zo kunnen jullie inspelen op de laatste trends en de wensen van de klanten nog beter tegemoet komen. Er kan gekozen worden uit mijn vaste aanbod aan trainingen, maar het programma mag ook op maat en geheel naar eigen wens samengesteld worden, door jullie als salon. 
 
De salontrainingen zijn gebaseerd op maximaal 6 personen, iedere deelnemer ontvangt aan het einde van de training een certificaat. Het is mogelijk om een model mee te nemen in overleg met mij en de eigenaar van de salon. Lunch is niet inbegrepen bij deze trainingen. Mijn beschikbare dagen zijn over het algemeen op een maandag, dinsdag of donderdag en in het weekend.  
 
  
Training op locatie bij kapsalon 'Looks' in Veldhoven
 

Trainingen in salons

€ 325,- voor een training van 3 uur, exclusief btw en reiskosten (max 60 km)
 
€ 575,- voor een training van 6 uur, inclusief pauze en exclusief btw en reiskosten
 
Training bij kappersgroothandel Riggio-Cosmec in Genk, België
 

Groothandels, onderwijsinstellingen en evenementen

Het behoort ook tot de mogelijkheden om mij in te huren voor grotere groepen voor bijvoorbeeld kappersgroothandelaren of voor bijvoorbeeld een kappersbeurs of beautyevenement. Ik beschik over materiaal voor 10 deelnemers. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en voor een offerte op maat.
 
 

 

Contacteer ons