Privé- of duotraining & oefensessies

Vind je het prettiger en makkelijker om alleen of in een klein groepje een training te volgen? Heb je al veel trainingen gehad waarbij de lesstof vaak in herhaling valt? Wil je juist specifieke dingen leren, waar jij mee verder komt? Dan zijn deze trainingen ideaal! De trainingen kunnen geboekt worden in mijn studio op een maandag, dinsdag of donderdag. Er zal ook een certificaat van deelname worden uitgereikt. Er zijn veel voordelen aan een privé- of duotraning. Het is makkelijk om hiervoor een datum te prikken, je leert wat je wil leren en alle aandacht is voor jou en je eventuele collega. Je of jullie stellen zelf een programma samen, uiteraard kan een training op maat ook veel overeenkomsten hebben met 1 van mijn standaard groepstrainingen. De foto's of beschrijvingen ontvang ik graag een week vantevoren digitaal, zodat ik mij goed kan voorbereiden op de training. 
 
Gebruik van materiaal is inclusief, maar je mag altijd eigen spullen meenemen waar je graag mee werkt. Bij een privé training is het mogelijk om een model mee te nemen. Er staat wat lekkers voor je of jullie klaar en ook voor deze trainingen geldt dat je een certificaat zal krijgen (m.u.v. de oefensessies).
 

Privétraining op maat (programma naar keuze)  

€ 225,- ex btw, +/- 4 uur, 1 persoon 

Duo training op maat (programma naar keuze)

€ 175,- p.p. ex btw, +/- 4 uur, 2 personen

Kortere 1-op-1 oefensessies, speciaal voor kappers (en andere professionals) die een bruid, communicantje etc. op de planning hebben staan. Speciaal voor deze huidige, maar ook toekomstige klanten gaan we een paar kapsels met eventueel wat variaties oefenen. Vooraf stuur je de foto's en/of wensen van de klant naar mij door, zodat ik mij goed kan voorbereiden. Geen certificaat inbegrepen.

1-op-1 oefensessie (kapsel(s) naar keuze)

€ 80,- ex btw per uur, 1 persoon 

Op mijn Instagram pagina zie je een compleet overzicht van mijn werk.  

https://www.instagram.com/vlechtidee/

 

 

Contact opnemen