Groepstraining Fotoshoot Hairstyles

Ben jij fotograaf, visagist, haarstylist, fashionstylist, model of een liefhebber die vaak op de set te vinden is? Haar, make-up & styling zijn ontzettend bepalend voor de sfeer die wordt neergezet en kunnen de eindresultaten maken of breken. Zou jij meer vat willen krijgen op de hairlooks die gecreëerd worden voor de shoot? Dan is deze training een aanrader!
 
Er wordt veel aandacht besteed aan looks die geschikt zijn voor fotoshoots. Houdbaarheid en compleet uitgewerkte kapsels zijn van minder belang dan bij bruiden of feestgangers. Dat is in ieder geval een voordeel omdat het minder tijd kost, maar hoe dan te beginnen? Hoe zorg je ervoor dat je vanuit het startpunt meerdere looks kunt maken? Hoe creëer je een interessante look die van voren of aan de zijkant goed zichtbaar is? Er komen verschillende stijlen aan bod, zoals nonchalant, romantisch, stoer, strak etc.
 
Op Pinterest en Instagram vind je allerlei inspiratie voor kapsels die het goed kunnen doen op foto's. Deze kunnen dan gebruikt worden in het moodboard, samen met de make-up en de styling. Zoals altijd verdiep ik me in de laatste trends, volg ik educatie en train ik mezelf om deze kapsels eigen te maken. Natuurlijk geef ik mijn eigen draai eraan en voeg ik alle nieuwe opgedane skills toe aan al bestaande kennis. Ook zal ik veel tips & tricks met jullie delen rondom fotoshoots, marketing & social media.
 
Er wordt een oefenhoofd met 100% naturel hair met statief ter beschikking gesteld, als ook real hair extensions en vullingen. Er mag gebruik gemaakt worden van accessoires om het kapsel af te stylen en op de foto te zetten met een ringlamp. Zo heb je aan het einde van de training veel nieuwe beelden om op social media te gebruiken. Aan het einde krijg je een certificaat mee. 
 
Datum: maandag 15 februari
Tijd: 09.30 - 14.00
Plaats: Dordrecht
Kosten: € 129,- excl btw p.p.
Inclusief: Lunch & certificaat
 
In verband met Corona trainen we met max 4 deelnemers en worden er geen modellen toegelaten.
 

Aanmelden