Training Hairpiece/ Headdress

Tijdens deze training leer je interessante technieken om zelf een haarstuk en/of een haartooi te maken. Als je je begeeft op het creatieve vlak van haarstyling, zoals fotoshoots, deelname aan coiffure awards, en fashion- of hair shows etc, dan is deze training ontzettend waardevol en uniek! Vier weken vantevoren lever je bij mij een moodboard aan om sfeer, kleur en vorm aan te geven van wat voor soort haarstuk of haartooi je wil maken. Ik ga dan alvast aan de slag om materiaal te verzamelen en een constructie en technieken voor je uit te denken. Samen gaan we op de dag zelf je hoofdtooi zo mooi en praktisch mogelijk in elkaar zetten. Deze tooi neem je uiteraard mee naar huis! Je kan hier nog lang plezier van hebben omdat je de tooi kunt aanpassen, uitbreiden en veranderen. Ik geef je namelijk tips & tricks mee om verschillende constructies te maken n.a.v. demo's van overig werk wat ik heb gemaakt, je hebt dan de ´know how´ in huis om zelf een ander haarstuk/ haartooi in elkaar te zetten.
 
Een haartooi oftewel headdress is vaak wat groter van omvang en wordt op het hoofd gedragen als een echt sieraad. Een hairpiece oftewel een haarstukje is wat kleiner en lichter, en gaat meer om de structuur die je erin verwerkt. Bij een hairpiece is het mooi om het haar te blenden met het haar van het model, zodat er 1 geheel ontstaat. Een hairpiece is bijvoorbeeld ook te combineren met of te integreren in een headdress.
 
De training is inclusief lunch en basis materiaal gebruik zoals kippengaas, schuimrubber, donuts, kanekalonhaar, ijzerdraad, spuitverf, lijm, garen en stof (met uitzondering van echt haar extensions en decoratiegebruik als kralen, kant, kunstbloemen, veren, filigraanfiguurtjes etc)
In verband met beperkte ruimte en de grote hoeveelheid aan benodigd materiaal is het helaas niet mogelijk om deze training op locatie te geven. 
 
Privétraining hairpiece of headdress (nav een moodboard)
€ 330,- ex btw - 4,5/ 5 uur, 1 persoon 
 
Duotraining hairpiece of headdress (nav een moodboard)
€ 290,- ex btw p.p. - 4,5/ 5 uur, 2 personen
 
 
 
 

Contacteer ons