Bohemian Bridal Hair

Ben jij kapper, make-up artist, schoonheidsspecialiste of iemand die heel geïnteresseerd is in Beauty en daar graag professioneler in wil worden? Krijg je veel aanvragen van bruiden of daggasten en wil je nieuwe inspiratie? Of zou je juist graag meer bruiloftsklanten willen krijgen en deze vol zelfverzekerdheid willen ontvangen? Dan is deze training een aanrader!
 
Er wordt veel aandacht besteed aan de technieken rondom opsteken en vlechten. Hoe bouw je een stevige basis die ook nog eens comfortabel aanvoelt voor de bruid? Hoe krijg je die vlechten nu prachtig vol met veel volume en zonder dat het gaat pluizen. Hoe zorg je dat er geen gaten ontstaan in je kapsel en dat de voorkant er niet slapjes bijhangt? Op dit moment zie je veel dreamy bohemian looks die er eenvoudig en moeiteloos uitzien, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Maar hoe begin je eigenlijk, hoe bouw je het verder uit en welke technieken en producten zorgen voor die gewenste bohemian look?
 
Op Pinterest en Instagram vind je de laatste trends in bruidskapsels. Bruiden en daggasten zullen zeker met deze afbeeldingen naar je toe komen. Zoals altijd verdiep ik me in de laatste trends, volg ik educatie en train ik mezelf om deze kapsels eigen te maken. Natuurlijk geef ik mijn eigen draai eraan en voeg ik alle nieuwe opgedane skills toe aan al bestaande kennis. Ook zal ik veel tips & tricks met jullie delen rondom bruidsstyling, marketing & social media.
 
Er wordt een oefenhoofd met 100% naturel hair met statief ter beschikking gesteld, als ook real hair extensions en vullingen. Er mag gebruik gemaakt worden van accessoires om het kapsel af te stylen en op de foto te zetten met een ringlamp. Zo heb je aan het einde van de training veel nieuwe beelden om op social media te gebruiken. Aan het einde krijg je een certificaat mee. 
 
Datum: maandag 1 februari
Tijd: 09.30 - 14.00
Plaats: Dordrecht
Kosten: € 129,- excl btw p.p.
Inclusief: Lunch & certificaat
 
In verband met Corona trainen we met max 4 deelnemers en worden er geen modellen toegelaten.
 

 

Aanmelden