Bruidskapsel 

Zoveel smaken en zoveel wensen, een bruidskapsel is zeer persoonlijk omdat het niet alleen afhangt van je voorkeur maar ook van je gezichtsvorm en de eigenschappen van je haar. Niet elk haar is geschikt voor elk kapsel maar als ervaren haarstyliste ben ik erin gespecialiseerd om slimme oplossingen te bedenken om het gewenste resultaat zo dicht mogelijk te benaderen. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik naast het opsteken ook gespecialiseerd in vlechten. Met vlechtwerk kun je je kapsel echt personaliseren!
 
Door het gebruik van speciale tangen, bepaalde producten en vullingen is er al zoveel mogelijk met je eigen haar. Maar wil je echt uitpakken, dan zijn de mogelijkheden met clip-in extensions werkelijk sky-high! Deze heb je misschien zelf al in je bezit of kun je zelf aanschaffen, maar ze zijn ook te huur bij Vlecht IDee. Uiteraard wordt er met de jurk, de haaraccessoire, de weersomstandigheden etc rekening gehouden en het kapsel en de producten worden hierop aangepast. Bruidsmeisjes en daggasten zijn ook bij mij in te plannen voor zowel haar en/of make-up.
 

Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terecht op Pinterest, maar neem ook eens een kijkje op mijn Instagram: www.instagram.com/vlechtidee/  

Recensies kun je hier lezen: https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/24325/vlecht-idee/ervaringen

  

https://www.hezterfotografie.com/bruidsfotograaf-dordrecht  Hezter fotografie

  

 

 

beschikbaarheid checken